Szolgáltatások

Megálmodjuk Megtervezzük Elkészítjük Ellenőrizzük Karbantartjuk Optimalizáljuk Felújítjuk weboldalát.

Újratervezzük arculatát.

Egy vállalkozás egyik, ha nem a legfontosabb része az arculat: ezt látják meg először a potenciális ügyfelek. Fontos, hogy harmonikus színekkel, minőségi logóval és átlátható felhasználói felülettel mutassunk be egy válallkozást, hiszen így azt a benyomást keltjük cégünkről, hogy minőségi, igényes munkát végzünk.

Teljesen egyedi.

Mi nem sablonokból dolgozunk. WordPress weboldalaink egyedi stílust, kinézetet, felépítést kapnak – pontosan olyat, amilyet Ön elképzelt vállalkozásának.

Mobilosok előnyben.

A 21. században egyes kutatások szerint az internethasználók több mint fele mobiltelefont vagy táblagépet használ a weboldalak felkeresésére – ezért kiemelten fontos, hogy az Ön honlapja teljesen reszponzív, másnéven mobilbarát legyen. Mi ezt is garantálhatjuk.

Önért dolgozunk. Közösen.

Az Ön pénzéért az Ön honlapját kapja. Munkánk során nem csak felajánljuk, de kifejezetten kérjük a folyamatos egyeztetést ügyfelünkkel, hogy a lehető legpontosabban azt kapja, amire számított.

Költöztetjük, publikáljuk, betanítjuk. Ingyen.

A honlap készítésének befejeztével a weboldalt nyilvánossá kell tenni: a fejlesztői tárhelyről át kell költöztetni az állandó szerverre, majd meg kell nyitni a nyilvánosság felé. Mi ebben is segítünk.

A publikálás előtt pedig kérésére rövid, fél órás gyorstalpalót is tartunk a weboldal kezeléséről, használatáról, frissítéséről.

Karbantartjuk. Egy évig.

Sok tévhittel ellentétben a weboldal működtetése nem a publikálással fejeződik be: azzal kezdődik. A biztonságos, naprakész, keresőoptimalizált honlaphoz fontos a folyamatos frissítés, karbantartás. Az átadástól számított egy éven keresztül erre is gondunk van, utána pedig megegyezés alapján továbbra is szívesen segítünk a honlap üzemeltetésében.

További szolgáltatások

Keresőoptimalzálás

Honlapját úgy állítjuk be, hogy az internetes keresők a lehető legelőrébb sorolják a találati listában.

Védelem

A támadók könnyedén feltörhetik a védelem nélküli weboldalakat: minden honlapunkat tűzfallal látjuk el, ha pedig metörténik a baj, 48 órán belül elhárítjuk a problémát.

Helyreállítás

Ha a weboldallal probléma történik, garancia-programunk keretében egy évig díjmentesen visszaállítjuk korábbi állapotára.

Egyedi megoldások

Különleges igény esetén egyedi bővítmény beépítését, egyszerűbb egyedi adminisztrációs felület programozását is vállaljuk.