Szolgáltatások

Weboldalkészítés, karbantartás, arculattervezés vagy egyéb feladatok? Ránk bármiben számíthat.

Weblapfejlesztés

Legyen szó bármilyen üzletágról, a sikeres vállalkozás alappillére egy jól működő, felhasználóbarát és modern weboldal. Képzelje el, hogy ügyfelei interneten is elintézhetik az időpontfoglalást, megtekinthetik az Ön szolgáltatásait, érdekes blogbejegyzéseket olvashatnak, vagy letölthetik az étlapot – attól függően, hogy éppen milyen vállalkozásról van szó.

90 000 Ft-tól

Webáruház-fejlesztés

Online bankkártyás fizetési lehetőséggel, automatikus számlázással és szállításhoz címkenyomtatási funkcióval rendelkező webáruházaink segítségével Ön végleg búcsút inthet a telefonos rendelések adminisztrációjának.

120 000 Ft-tól

Belsőrendszer-fejlesztés

Az időpontfoglalások, adatlapok, számlák, leltár és egyéb adatok kezelését legkényelmesebben egy egyedi adminisztrációs rendszerrel teheti meg. Az Ön weboldalába integrált ügyviteli rendszer pontosan arra képes, amire szükség van.

Kérjen árajánlatot!

Egyéb szolgáltatások

Arculattervezés

Az ügyfelek először az Ön arculatát látják meg: a színek, a logó, a betűtípusok, alakzatok harmóniája adja az első benyomást, ami nagyban befolyásolja a potenciális vásárlókban keltett szimpátiát. Tervezzük meg közösen az Ön logóját, arculatát!

Vírusírtás

Kérje azonnali, 24 órán belüli vírusirtási szolgáltatásunkat, ha weboldalához illetéktelenek fértek hozzá, vagy úgy érzi, hogy olyan változás történt online rendszerében, melyet nem Ön kezdeményezett.

Visszaállítás

Ha weboldalában kár keletkezett, de van biztonsági mentés, segítünk visszaállítani egy korábbi verzióra.

Felügyelet

Egy weboldal elkészítése után fontos, hogy azt karban is tartsák: a bővítmények folyamatos frissítése, naprakészen tartása megakadályozhatja az illetéktelen hozzáférést. A szolgáltatásba díjmentesen beletartozik havonta egy, legfeljebb 30 perces általános tartalomfrissítési szolgáltatás is, melynek keretében segítünk az esetleges elakadásokban, új tartalmakat töltünk fel vagy kisebb módosításokat végzünk a weboldalon.

Garancia

Elkészült weboldalainkra garanciát vállalunk, mellyel 6 hónapon keresztül díjmentesen nyújtjuk Önnek a Vírusirtás, a Visszaállítás és a Felügyelet szolgáltatást.

Kérdése maradt?

Olvassa el Gyakran Ismételt Kérdéseinket, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével!

Hagyjon nekünk üzenetet!

Keressen bennünket bizalommal, igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.